dissabte, 26 de juny del 2010

BEQUES PER ESTUDIS UNIVERSITARIS DE GRAU I DE BATXILLERAT

Sembla que aquest any per a sol·licitar beca per estudiar a la universitat, al batxillerat... us heu de REGISTRAR ABANS.
La convocatòria de beques per estudiar en la universitat encara no ha eixit, però per si de cas REGISTREU-VOS JA, açò val per a tots els alumnes, tant per aquells que ja heu aprovat selectivitat com per aquells alumnes que encara els queda alguna assignatura de 2n de batxillerat per a setembre.
De acuerdo con la normativa vigente, para poder SOLICITAR UNA BECA DEL MINISTERIO DE EDUCACIÓN este año DEBERÁS REGISTRARTE previamente en la Sede Electrónica del Ministerio (https://sede.educacion.gob.es/tramite/login/inicio.jjsp).
Recuerda los siguientes pasos:

• REGISTRARTE en la Sede Electrónica del Ministerio de Educación.
• CONSERVAR EL USUARIO Y LA CONTRASEÑA que te serán solicitados para cualquier relación electrónica posterior con la Sede y, en particular, para la solicitud de la beca.
• CUMPLIMENTAR EL FORMULARIO correspondiente a la solicitud de beca cuando se encuentre abierto el período de presentación de acuerdo con la publicación en el Boletín Oficial del Estado.

En caso de duda, puedes acceder al manual “COMO USAR LA SECCIÓN DE TRÁMITES Y SERVICIOS DE LA SEDE ELECTRÓNICA”, disponible en la dirección electrónica https://sede.educacion.gob.es/tablon-anuncios/uso-tramites.html
o llamar al teléfono 915505957.

GRÀCIES A LAURA I A ALBERTO !!!
P.D. ENLLAÇ BEQUES DEL MINISTERI I ENLLAÇ BEQUES DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ Quan s'active la convocatòria del proper curs eixirà ací.

dijous, 24 de juny del 2010

PREINSCRIPCIONS A ALTRES COMUNITATS

Aquells alumnes que facen preinscripcions a altres comunitats i hagueren sol·licitat reclamacions de l'examen de selectivitat s'hauran d'esperar a tenir el resultat de les reclamacions. Si ja tenen eixe resultat o no havien fet reclamacions ja poden fer les sol·licituds de preinscripcions a altres comunitats.
El dilluns 28 en l'aula d'informàtica del nostre IES anirem fent les d'aquells alumnes que vinguen allí.
Per fer compulses de la targeta definitiva de selectivitat ho podeu fer en secretaria de l'institut.


Terminis de preinscripció en les universitats espanyoles 2010.
Conté las dates de Preinscripció de la Fase A (Juny) i de la Fase B (Setembre)


Preinscripcions a Catalunya.
Inscripció per internet

Registra't per accedir al portal. Quan ja tingues el teu codi accesnet, fas la sol·licitud via internet i finalmet la imprimiràs (treu 2 còpies), i enviaràs una còpia per a l'administració a:

l'Oficina d'Orientació per a l'Accés a la Universitat (OOAU) (Plaça Bonsuccés 5-6, 08001 de Barcelona) termini fins al 5 de juliol, envia també una fotocòpia compulsada de la targeta de selectivitat i fotocòpia del DNI.
La preinscripció serà vàlida quan l'OOAU hagi verificat les vostres notes.


Preinscripcions a Aragó.
Sol·licitud per internet

Haureu de registrar-vos prèviament. Després omplir la sol·licitud.

* FASE A: Del 18 de juny al 12 de julio
* FASE B: Del 13 al 23 de setembre.

PUBLICACIÓ DE LLISTES I MATRÍCULA
# FASE A:
LLista de admesos: 19 de juliol
  • Reclamacions: del 20 al 24 de juliol
Llista d'espera
  • 1r crida: 2 d'agost. Matrícula: del 3 al 5 d'agost
  • crida: 9 d'agost. Matrícula: del 10 al 12 d'agost
  • 3er crida: 17 d'agost. Matrícula: del 18 al 19 d'agost
  • crida: 23 d'agost. Matrícula: del 24 al 26 d'agost
  • crida: 30 d'agost. Matrícula: del 31 d'agost al 2 de setembre
# FASE B:

* Llista d'admesos: 29 de setembre
* Reclamacions: 30 de setembre i de l'1 al 5 d'octubre

dimarts, 22 de juny del 2010

PREINSCRIPCIONS

NOTA IMPORTANT: AFECTA NOMÉS A LES ASSIGNATURES DE LA FASE ESPECÍFICA AMB UNA QUALIFICACIÓ INFERIOR A 5

SI UN ALUMNE TÉ UNA ASSIGNATURA DE LA FASE ESPECÍFICA AMB UNA QUALIFICACIÓ MENOR A 5, EL PROGRAMA NO LI DEIXARÀ POSAR EIXA ASSIGNATURA EN LA SEVA SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ. SI L'ALUMNE HA SOL·LICITAT RECLAMACIÓ O SEGONA CORRECIÓ D'EIXA ASSIGNATURA DE LA FASE ESPECÍFICA QUE TENIA AMB UNA QUALIFICACIÓ INFERIOR A 5, RECOMANE QUE PRESENTE LA PREINSCRIPCIÓ EL DILLUNS 28 QUAN JA SABRÀ ELS RESULTATS DE LES RECLAMACIONS I EN CAS DE TENIR UNA NOTA DE 5 O SUPERIOR PODRÀ INCLOURE EIXA ASSIGNATURA DE LA FASE ESPECÍFICA EN LA SEVA SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ A LA COMUNITAT VALENCIANA.

Preinscripció a les universitats de la Comunitat Valenciana.

El procediment serà el següent:

1. Emplenar la sol·licitud en línea.

L'assistent telemàtic estarà accesible en la següent adreça: http://www.preinscripcion.gva.es/

Primer haureu d'obtenir el vostre CODI de IDENTIFICACIÓ PERSONAL (CIP), EL QUAL US APUNTAREU I EL GUARDAREU JA QUE EL TORNAREM A NECESSITAR.

Es presentarà una única sol·licitud, on l'alumne assenyalarà per orde de preferència un màxim de deu ensenyaments universitaris oficials. Poseu allò que desitgeu estudiar, ara bé, de les titulacions que poseu mireu la nota de tall de l'any passat (era sobre 10) per tal que d'allò que poseu sempre tenir la seguretat que en alguna podreu entrar.

2. Imprimir-la en paper i signar la sol·licitud i una còpia d'esta. Un exemplar l'alumne l'entregarà en el centre i un altre, després d'ensenyar-lo en secretaria, el conservarà sempre com a justificant d'haver realitzat la preinscripció dins del termini previst.

3. La documentació que ha d'aportar l'alumne a la secretaria del nostre centre es la següent:
Fotocòpia del DNI/NIE o Passaport.
Les dues còpies de la sol·licitud de preinscripció, una per al centre i l'altra la conservarà l'alumne.
Original i fotocòpia de la targeta de selectivitat.




També és important tenir en compte que amb el codi del document de preinscripció (número que hi ha dalt a l'esquerra del full de sol·licitud de preinscripció que haureu imprés) i el DNI es podrà obtenir l'usuari i la contrasenya per a realitzar la matrícula no presencial a la Universitat Jaume I.

Si l'alumne vol sol·licitar la preinscripció en facultats d'altres comunitats haurà de fer les preinscripcions corresponents, una sol·licitud de preinscripció per comunitat. En cas d'haver sol·licitat reclamacions o segones correccions caldrà esperar-se a completar la preinscripció a altres comunitats al DIA 25 DE JUNY i així tenir els resultats de les reclamacions ja que així posarem les notes definitives i presentarem la nova targeta de selectivitat. Podeu consultar el següent enllaç:

http://www.ua.es/oia/es/estudios/preinscripcion/preinsjul.htm

PREINSCRIPCIÓ A LA UNIVERSITAT.


HUI HAN ARRIBAT LES TARGETES DE SELECTIVITAT, AIXÍ QUE JA PODEU RECOLLIR EN SECRETARIA TANT LES TARGETES COM ELS VOSTRES HISTORIALS ACADÈMICS.

divendres, 18 de juny del 2010

NOVETATS: PREINSCRIPCIÓ A LA UNIVERSITAT.

NOTA INFORMATIVA PER ALS ALUMNES DEL NOSTRE IES:

NO FEU LA PREINSCRIPCIÓ ENCARA, ESPEREU-VOS.

EL DILLUNS 21 DE JUNY REUNIÓ PER A TOTS ELS ALUMNES DE SELECTIVITAT A LES 12 HORES EN LA SALA D'ACTES DE L'INSTITUT, PORTEU LA TARGETA (EL FULL) AMB LES NOTES DE SELECTIVITAT.

diumenge, 13 de juny del 2010

RECLAMACIONS


RECLAMACIONS

1. L’estudiant podrà demanar una reclamació o una segona correcció sobre les seues qualificacions dels exàmens de la PAU.
2. La reclamació suposa comprovar que no hi ha hagut errors en el procés de correcció i qualificació. En la reclamació la nota no pot baixar. Sol•licitar reclamació d’alguna assignatura anul•la la possibilitat de demanar-ne una segona correcció.
3. La segona correcció suposa que un altre corrector corregirà de nou l’examen. La nota podrà quedar-se igual, pujar o baixar. La qualificació definitiva serà la mitjana de les dos qualificacions.
Si la diferència entre la primera i la segona correcció fora de dos o més punts, es realitzarà una tercera correcció. La qualificació definitiva serà la mitjana de les tres qualificacions.
Sobre el resultat del procés de segona correcció, l’estudiant podrà presentar una reclamació a aquesta segona correcció.
L’estudiant podrà veure els exàmens dels quals haja demanat segona correcció després de tot el procés de segona correcció i reclamació.


CALENDARI DE RECLAMACIONS I SEGONES CORRECCIONS.

1. La presentació de sol•licituds de reclamació s’efectuarà en la UJI, i el termini de presentació de sol•licituds és 21, 22 i 23 de juny.
Aquest termini és improrrogable de manera que les reclamacions presentades fora de termini seran desestimades.

Serà obligatori el lliurament de la targeta de la PAU a l’hora de sol•licitar la segona correcció d’algun dels exercicis.
En el cas que siga necessària la modificació de la qualificació degut a la reclamació, els estudiants hauran de lliurar la targeta al replegar la nova.

2. La comunicació dels resultats tant de la reclamació com de la segona correció es farà pública el dia 25 de juny.


QUALIFICACIONS, RECLAMACIONS O SEGONES CORRECCIONS PROVES D`ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010.

Per veure si finalment, el dia 25 de juny, us han variat la nota cliqueu en "qualificacions".
Cal identificar-se amb el nom d`usuari i la clau d`accés de les etiquetes de les proves d`accés. www.uji.es/CA/infoest/e@/22520

CALENDARI RECLAMACIONS I PREINSCRIPCIONS

• Reclamacions i segones correccions

21,22 i 23 de juny..........Reclamacions i segones correccions de les proves
25 de juny.......................Resultats de les reclamacions i segones correccions
28, 29 i 30 de juny ........Reclamacions a la Comissió Gestora
6 de juliol ........................Resolucions Comissió Gestora

• Preinscripcions

del 18 al 25 de juny ...................Termini de preinscripció
20 de juliol ..................................Publicació dels resultats en premsa
21, 22 i 23 de juliol ....................Reclamacions resultats preinscripció

divendres, 11 de juny del 2010

PROVES D'ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2009/10


Per al curs 2009/10 s'ha habilitat un nou portal de l'alumnat de la Conselleria:

En aquest portal pots consultar les teues dades personals i les notes.

Al full d'etiquetes per als exàmens trobaràs un nom d'usuari i una clau d'accés, amb els quals pots accedir al portal de l'alumnat de la Conselleria.
La primera vegada que accedisques al portal has de canviar la clau d'accés.

Si vols rebre la nota d'accés al mòbil has d'introduir en l'apartat de dades personals el número de mòbil i activar els serveis que desitges.

El termini per a sol·licitar-ho comença el dimecres 9 de juny i finalitza al dimecres 16 de juny de 2010.

Gràcies a aquest servei, que no té cap cost per a l'estudiantat, rebràs al telèfon mòbil que indiques les notes de les proves d'accés i el resultat de la preinscripció. El remitent d'aquests missatges serà l'UJI.