dimarts, 19 d’octubre del 2010

JORNADES DE PORTES OBERTES DE LES UNIVERSITATS

Els alumnes de segon de batxillerat del nostre centre podran visitar la universitat Jaume I de Castelló (UJI), la universitat de València (UV) i la universitat politècnica de València (UPV).

Des del departament d'orientació se faran les inscripcions per poder anar-hi.

Prepararem aquestes vistes i ja us confirmarem quin dia ens han concedit.

XX Jornades de portes obertes de la Universitat Jaume I de Castelló

Futurs estudiants





Visita a l'UJI el dia 9 de febrer

Visita a la Universitat de València (UV)

El dia 6 d'abril









Visita a l'UPV el dia 22 de febrer






Formulari d'inscripció a partir del 10 de desembre.


VI EDICIÓ BEQUES EUROPA

La VI edició del programa Beques Europa s'ha posat en marxa.
Va destinat a alumnes de 2n de batxillerat que tinguen un bon expedient acadèmic, el nostre centre podrà presentar a tres alumnes.
El Programa consisteix en recòrrer les més antigues i principals universitats d'Europa al llarg de tres setmanes mantenint trobades amb algunes personalitats destacades del món de la cultura, la política i la societat del nostre continent.

dijous, 14 d’octubre del 2010

ESCOLA D'ART DRAMÀTIC DE VALÈNCIA


La esad valència és l'únic Centre Superior per a la realització dels estudis d'Art Dramàtic de la nostra Comunitat. Els seu objectiu és proporcionar una formació tècnica i artística als futurs professionals del teatre.

Proves d'accés als Estudis Superiors de Grau Art Dramàtic.

Si voleu poseu-vos en contacte amb l'esad

dijous, 7 d’octubre del 2010

BROCH I LLOP 2010-2011

Hem començat un nou curs, en aquest blog anirem penjant informació relacionada amb la Transició batxillerat-universitat.

De moment us posem les notes de tall que han marcat l'entrada en els diferents estudis de la comunitat valenciana aquest any.

Als alumnes de segon de batxillerat us recomanem que us imprimiu vàrios exàmens de les Proves d'Accés a la Universitat de les assignatures que us interessen. Mireu exàmens d'anys recents i així al llarg del curs agafareu confiança, si teniu qualsevol dubte consulteu-ho amb el vostre professor.
Al llarg del curs, pensareu de quina assignatura de modalitat us examinareu en la fase general i de quines assignatures de modalitat us examinareu en la fase específica.

Per acabar, us recordem que les ponderacions per a les assignatures de la fase específica de la prova d'accés estan en les següents taules:
Enlace
Si voleu fer qualsevol consulta ens ho feu arribar a través del vostre tutor/a.