dimarts, 28 de juny del 2011

Resultats de les reclamacions

Per veure el resultat de les reclamacions aneu a aquest enllaç:
Reclamacions PAU
Pense que a partir de migdia se publicaran els resultats.

Així que aquells alumnes que encara no heu fet les preinscripcipcions, demà podeu fer les preinscripcions a la C. valenciana i a altres comunitats.


Demà 29 l'UJI estarà tancada ja que és festa, Sant Pere.

Si us han canviat alguna nota, el dia 30 aneu a l'UJI i entregueu la targeta antiga i recolliu la nova.

dijous, 23 de juny del 2011

Estudis de grau en tota Espanya

En aquest enllaç podeu trobar els estudis de grau en tota Espanya.

Estudis de grau en tota Espanya

Si només marqueu:
Estudis de Grau i poseu l'àrea de coneixement i el nom de l'estudi podreu veure allí on es fa i molta més informació.

Preinscripcions altres comunitats.


dimarts, 21 de juny del 2011

Reunió 21 de juny

Enllaç per a fer la reclamació o segona correcció. Serà obligatori el lliurament de la targeta de la PAU a l’hora de sol·licitar la
segona correcció d’algun dels exercicis.

Preinscripcions 2011

NOTA IMPORTANT:

Afecta només a les assignatures de la fase específica amb una qualificació inferior a 5
Si un alumne té una assignatura de la fase específica amb una qualificació menor a 5, el programa no li deixarà posar eixa assignatura en la seva sol•licitud de preinscripció.

Si l'alumne ha sol•licitat reclamació o segona correció d'eixa assignatura de la fase específica que tenia amb una qualificació inferior a 5, recomane que presente la preinscripció el dimarts 28 quan ja sabrà els resultats de les reclamacions i en cas de tenir una nota de 5 o superior podrà incloure eixa assignatura de la fase específica en la seva sol•licitud de preinscripció a la comunitat valenciana.

Preinscripció a les universitats de la Comunitat Valenciana.

El procediment serà el següent:

1. Emplenar la sol·licitud en línea.

L'assistent telemàtic estarà accesible en la següent adreça: http://www.preinscripcion.gva.es/

Primer haureu d'obtenir el vostre CODI de IDENTIFICACIÓ PERSONAL (CIP), EL QUAL US APUNTAREU I EL GUARDAREU JA QUE EL TORNAREM A NECESSITAR.

Es presentarà una única sol·licitud, on l'alumne assenyalarà per orde de preferència un màxim de deu. Poseu allò que desitgeu estudiar, ara bé, de les titulacions que poseu mireu la nota de tall de l'any passat per tal que d'allò que poseu sempre tenir la seguretat que en alguna podreu entrar.

2. Imprimir-la en paper i signar la sol·licitud i una còpia d'esta. Un exemplar l'alumne l'entregarà en el centre i un altre, després d'ensenyar-lo en secretaria, el conservarà sempre com a justificant d'haver realitzat la preinscripció dins del termini previst.

3. La documentació que ha d'aportar l'alumne a la secretaria del nostre centre es la següent:

Les dues còpies de la sol·licitud de preinscripció, una per al centre i l'altra la conservarà l'alumne.
Original i fotocòpia de la targeta de selectivitat.


També és important tenir en compte que amb el codi del document de preinscripció (número que hi ha dalt a l'esquerra del full de sol·licitud de preinscripció que haureu imprés) i el DNI es podrà obtenir l'usuari i la contrasenya per a realitzar la matrícula no presencial a la Universitat Jaume I.

Si l'alumne vol sol·licitar la preinscripció en facultats d'altres comunitats haurà de fer les preinscripcions corresponents, una sol·licitud de preinscripció per comunitat. En cas d'haver sol·licitat reclamacions o segones correccions caldrà esperar-se a completar la preinscripció a altres comunitats al DIA 28 DE JUNY i així tenir els resultats de les reclamacions ja que així posarem les notes definitives i presentarem la nova targeta de selectivitat.

dimecres, 8 de juny del 2011