dimarts, 16 de febrer del 2010

Programes EURINSA i EURUJI 2010

Us posem el calendari de sessions informatives que es donaran a la nostra província sobre el Programes Eurinsa i Euruji per tal que pugueu assistir els estudiants i pares amb la finalitat de recollir informació sobre la possibilitat de fer un primer cicle d'estudis europeus d'Enginyeria a la universitat INSA de Lió (França), programa EURINSA, o a la Universitat Jaume I, programa EURUJI, gràcies a un conveni de col·laboració signat entre les dues institucions.

Les sessions informatives, que tindran lloc del 24 al 26 de febrer, seran a càrrec d'una professora d'INSA de Lió i un professor del Dep. d'Enginyeria de Sistemes Industrials de la UJI.
Aquestes conferències són especialment interessants per a l'alumnat d'últim curs de Batxillerat de Ciències i Tecnologia amb bones qualificacions en matemàtiques i físiques que desitge cursar enginyeries en un marc internacional.

El primer cicle europeu d'enginyeria consisteix en estudis combinats d'enginyeria amb l'estudi de dues llengües estrangeres, i matèries de ciències humanes i socials com ara Història d'Europa o Economia per tal d'aconseguir una formació integral d'enginyer europeu. En la UJI s'obté el títol d'enginyer industrial i en l'INSA s'obté el títol d'enginyer en diverses especialitats.








La sessió informativa per als estudiants interessats dels instituts de Vila-real tindrà lloc el divendres 26 en l'IES Miralcamp a les 11:00h en l'aula multimèdia.

2 comentaris:

  1. Demà parlaré en Ana per anar a la reunió aquesta perquè encara que no em veig amb moltes possibilitats per informar-se i apuntar-se no es perd res, el no ja el tenim. Gràcies per la informació!

    ResponElimina
  2. Molt bé!
    Si necessites qualsevol cosa ja ens ho diràs.
    Besets.

    ResponElimina