dimecres, 21 d’abril del 2010

FUTURE 2010 I 6a TROBADA DE PORTES OBERTES DE LA UJI

La Universitat Jaume I i l'Ajuntament de Castelló organitzen per segon any la Fira de Formació i Ocupació de Castelló, FUTURE 2010, que tindrà lloc del 22 al 24 d'abril a l'Àgora del campus de la universitat.

Aquesta fira oferirà les opcions formatives i d'ocupació que hi ha a la província de Castelló i que poden ser d'interés per a l'alumnat.
La fira comptarà amb una zona específica destinada a la formació, amb conferències i xerrades, visites guiades i altres activitats complementàries. Aquestes activitats estan orientades principalment a estudiants de 4T d'ESO i 1er de Batxillerat.

La II Fira Future reuneix a l’UJI 70 estands sobre formació i ocupació a Castelló

La 6a Trobada de Portes Obertes a la Societat coincideix per segon any amb la realització de la Fira de Formació i Ocupació de Castelló Future en l'Àgora de la UJI.
La Jaume I obri les seues portes per a donar a conèixer i acostar la universitat i el campus universitari a la societat de Castelló i les seues comarques a través d'una jornada repleta d'activitats dirigides a públic de totes les edats. Tallers, conferències, activitats culturals i esportives, trens turístics, visites guiades, zona d'animació infantil, teatre i música en viu se succeiran el dissabte 24 d'abril del 2010 des de les 10 fins a les 14 hores.
Més informació de la Trobada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada