dijous, 7 d’octubre del 2010

BROCH I LLOP 2010-2011

Hem començat un nou curs, en aquest blog anirem penjant informació relacionada amb la Transició batxillerat-universitat.

De moment us posem les notes de tall que han marcat l'entrada en els diferents estudis de la comunitat valenciana aquest any.

Als alumnes de segon de batxillerat us recomanem que us imprimiu vàrios exàmens de les Proves d'Accés a la Universitat de les assignatures que us interessen. Mireu exàmens d'anys recents i així al llarg del curs agafareu confiança, si teniu qualsevol dubte consulteu-ho amb el vostre professor.
Al llarg del curs, pensareu de quina assignatura de modalitat us examinareu en la fase general i de quines assignatures de modalitat us examinareu en la fase específica.

Per acabar, us recordem que les ponderacions per a les assignatures de la fase específica de la prova d'accés estan en les següents taules:
Enlace
Si voleu fer qualsevol consulta ens ho feu arribar a través del vostre tutor/a.

2 comentaris:

  1. ¡Ya estamos aquí!

    Loa alumnos de 2º ya han sido informados de la "re-puesta" en funcionamiento de la página y saben que han de entrar de vez en cuando y ver todo lo que aquí se pone y todo con lo que desde aquí se enlaza para saber qué quieren y qué les interesa.

    Pero creo que sería interesante que les hiciéramos una sesión inicial "en vivo" para saber realmente qué pueden encontrar (un mundo entero de información, por supuesto).

    ¡Olé, olé! ¡Sois la pera limonera!

    Guapos, guapos, os quiero.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias por tus amables palabras. Es buena idea, podemos quedar con ellos y así informarles de lo que pueden encontrar y también recoger sus inquietudes y dudas.
    Muchos besos!!!

    ResponElimina