diumenge, 15 de maig del 2011

Millora de nota de les PAU



Els estudiants que vulguen augmentar la seua qualificació de les PAU podran presentar-se a la Fase General, a la Fase Específica o a les dos Fases.

Ponderacions

Sempre conservaran la qualificació més alta aconseguida en la convocatòria en què s’hagen presentat, tot i considerant que les qualificacions de la Fase Específica sols són vàlides per a l’accés a la universitat en els dos cursos posteriors al del curs en què s’han fet els exàmens.

Als estudiants amb la PAU ja aprovada anteriorment a la normativa actual se’ls considerarà aquesta nota de les PAU anterior equivalent a l’actual qualificació de la Fase General. Estos estudiants podran presentar-se a la Fase Específica.

Tots els estudiants que vulguen millorar la seua nota de les PAU podran fer-ho presentant-se a la Fase General, a l’Específica o a les dos, en qualsevol convocatòria.

Aquells estudiants que pretenguen millorar la qualificació de la Prova d’Accés a la Universitat obtinguda amb anterioritat han de matricular-se en el centre docent on van cursar el batxillerat o en la universitat on han realitzat la prova d’accés, d’acord amb allò establert en el Reial Decret 1892/2008, de 14 de novembre.


Documentació que cal presentar:
-Sol·licitud.
-Historial acadèmic de batxillerat.
-Fotocòpia de la targeta de selectivitat.
-Rebut d'haver pagat la quota d'inscripció.
Lloc: Negociat Accés Edifici Rectorat i Serveis Centrals Campus Riu Sec




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada