dissabte, 9 de maig del 2020

Jornada de portes obertes per internet. Universitat Politècnica de València

 
La Universitat Politècnica de València (UPV) trasllada les seues Jornades de Portes Obertes (JPO) a Internet a fi de donar a conèixer els seus graus i posar en contacte el professorat universitari amb el futur alumnat interessat a estudiar a la UPV. 

S'han organitzat sis sessions diferents, una per cada branca del coneixement en què s'agrupen els graus de la UPV. Les sessions tenen lloc al maig, a través de la plataforma Zoom. 


El calendari és el següent:


Us posem el vídeo complet d'aquesta jornada


    Us posem el vídeo complet d'aquesta jornada

    Us posem el vídeo complet d'aquesta jornada







  • Us posem el vídeo complet d'aquesta jornada





  • Us posem el vídeo complet d'aquesta jornada

    Les sessions duren una hora, aproximadamente. Durant la primera mitja  hora, les professores i professors universitaris expliquen en què consisteixen els graus i, a continuació, s’obri un torn de preguntes entre les persones assistents. 





  • A més, a les sessions també assistirà una persona representant del Servei d'Alumnat de la UPV per aclarir tots aquells dubtes sobre les proves d'accés a la universitat (PAU), les dates de preinscripció i matrícula, etc., ja que hi ha canvis significatius pel que fa al curs anterior.



    La UPV posa a disposició del futur alumnat els seus recursos i serveis: graus i dobles graus, grups d'alt rendiment acadèmic (ARA), aprenentatge d'idiomes, Generació Espontània, cursos MOOC d'anivellament, beques i ajudes, préstecs de portàtils...





    Àrea de Comunicació
    Universitat Politècnica de València

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada