dimarts, 12 de gener del 2021

Proves d'accés a cicles formatius 2021

 Presentació i calendari

OFERTA DE CICLES FORMATIUS

Orientacions grau mitjà

La prova s’estructurarà en tres parts: 

Part lingüística: versarà sobre coneixements de llengua i literatura (castellana o valenciana) i llengua estrangera (anglés), i constarà de dos apartats:
           a) Llengua i literatura (castellana o valenciana), 
           b) Llengua estrangera (anglés). 

Part social: constarà d’un únic apartat que versarà sobre coneixements de ciències socials, geografia i història. 

Part científica-matemàtica-tècnica: versarà sobre coneixements dbe matemàtiques, ciències naturals i tractament de la informació i competència digital; i constarà de tres apartats: 
        a) Matemàtiques 
        b) Ciències naturals,
        c) Tractament de la informació i competència digital.
 
Els exàmens corresponents a Llengua i literatura (castellana o valenciana), Llengua estrangera (anglés), ciències socials: Geografia i història, Matemàtiques, Ciències naturals i Tractament de la informació i competència digital es qualificaran de 0 a 10 punts.
 
 La nota de la part lingüística serà la mitjana ponderada amb dos decimals de les notes de Llengua i literatura (castellana o valenciana) i de Llengua estrangera (anglés), que tindran un pes de 8 i 2 respectivament.
 
La nota de la part social serà la corresponent a la qualificació obtinguda en ciències socials: Geografia i història. 
 
La nota de la part científica-matemàtica-tècnica serà la mitjana aritmètica ponderada amb dos decimals de les notes de Matemàtiques, Ciències naturals i Tractament de la informació i competència digital, que tindran un pes de 5, 3 i 2 respectivament. 
 
La nota final serà la mitjana aritmètica amb dos decimals de les tres parts de la prova,
 
  
 
  • 1. La part comuna, igual en tots els cicles formatius de grau superior, constarà de quatre apartats:
    • A1)Llengua i Literatura (Castellà o Valencià, a triar)
    • A2) Llengua Estrangera (Anglés)
    • A3) Matemàtiques
    • A4) Tractament de la informació i competència digital Model d'examen

  • 2. La part específica presentarà tres opcions, segons el cicle a què es vulga accedir, i en cada una la persona candidata triarà dos de les tres matèries que la formen:
    • Opció A. Humanitats i Ciències Socials: les matèries de la qual seran Història, Economia i Geografia. Per a l'accés a les famílies professionals d'Administració i Gestió; Comerç i Màrqueting; Hostaleria i Turisme, i Serveis Socioculturals i a la Comunitat.
    • Opció B. Tecnologia: les matèries de la qual seran Dibuix Tècnic, Tecnologia Industrial i Física i Química. Per a l'accés a les famílies professionals d'Arts Gràfiques; Arts i Artesanies; Edificació i Obra Civil; Electricitat i Electrònica; Energia i Aigua; Fabricació Mecànica; Imatge i So; Indústries Extractives; Informàtica i Comunicacions; Instal·lació i Manteniment; Fusta, Moble i Suro; Marítimopesquera (excepte Producció Aqüícola); Tèxtil, Confecció i Pell; Transport i Manteniment de Vehicles, i Vidre i Ceràmica.
    • Opció C. Ciències: les matèries de la qual seran Física, Biologia i Ciències de la Terra i Química. Per a l'accés a les famílies professionals d'Activitats Físiques i Esportives; Agrària; Imatge Personal; Indústries Alimentàries; Marítimopesquera (únicament Producció Aqüícola); Química; Sanitat, i Seguretat i Medi Ambient.
 

Exàmens d'anys anteriors

Dossier de Cicles Formatius.

Normativa DOGV



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada