dimarts, 9 de març del 2021

Jornades Virtuals de Portes Obertes Universitat de València UV 2021

VISITES EN LÍNEA A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA UV

Sessions informatives en línia en què el professorat universitari de cada centre explicarà la seua oferta formativa i de serveis. 

Les 18 xarrades, una per centre d’una hora de durada aproximadament, es desenvoluparan entre el 23 i el 31 de març, en horari de vesprada (de 16 a 19 h) a través d’una plataforma en línia. Professorat universitari serà l’encarregat d’explicar els graus i dobles graus que s’imparteixen i de respondre les preguntes que es formulen mitjançant un xat en directe en què podrà participar el públic assistent. 

Són completament obertes i no cal inscripció prèvia.  

 ACCEDIU A LA PÀGINA TEMÀTICA DE CONÈIXER LA UNIVERSITAT 2021.

 

Entra al grau que t'interesse i connectat't

 


 

  • Assistiu a les sessions informatives sobre els graus que s’imparteixen en cada centre de la Universitat. Consulteu en el desplegable següent els graus que us interessen, els dies en què se celebrarà la sessió corresponent i l’enllaç per accedir-hi (no hi ha inscripció).
  • Navegueu per aquesta pàgina i per les pàgines Conèixer de cada centre per informar-vos en detall de l’oferta de titulacions de la Universitat de València.
  • Feu una passejada audiovisual pels centres en la secció de vídeos, acompanyats d’estudiants i estudiantes de la Universitat que han elaborat visites guiades audiovisuals per ensenyar-vos els espais i els campus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada