dimarts, 21 de desembre del 2021

Jornada de portes obertes UPV 2022

 

  PROGRAMA PER A FAMÍLIES.

 

Enguany, les famílies interessades a conèixer el campus de Vera (València) poden fer-ho durant dos dissabtes al matí: el 26 de març o el 2 d'abril.

El termini per a inscriure's s'obri el dimarts 22 de febrer.  Ja està obert.
 
Mireu els itineraris i entreu en FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
 




PROGRAMA PER A ALUMNES.

 
Han organitzat 14 xarrades durant els mesos de març, abril i maig de 2022. La primera és la presentació de la UPV, on s'explicarà l'estructura dels estudis universitaris, les possibilitats d'intercanvi, els grups ARA, les dobles titulacions, esports, beques… És molt important que t'inscrigues a aquesta sessió, perquè et contarem tot el que necessites saber en el primer any a la UPV. 
 
La resta de les sessions tracten específicament dels graus i dobles graus que oferim: notes de tall, eixides professionals, assignatures, pràctiques... Troba el grau que t'interesse en la xarrada corresponent i inscriu-te a tantes sessions com vulgues. 
 
La duració de cada xarrada és d'una hora, aproximadament. En finalitzar, les persones assistents podran fer preguntes en directe per a resoldre qualsevol dubte pendent. La inscripció per a totes les sessions en línia s'obri el dimarts 1 de març.


 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada