diumenge, 18 de juny del 2023

PREINSCRIPCIONS UNIVERSITÀRIES 2023

 PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA A LA COMUNITAT VALENCIANA. 

INFORMACIÓ

TERMINI DE SOL·LICITUD: DEL 19 DE JUNY DE 2023 AL 7 DE JULIOL DE 2023 (aquest últim dia fins a les 14 hores).





En el moment de presentar una sol·licitud es descarregarà, automàticament, una còpia en PDF de la mateixa per a conservar-la com a justificant. No obstant això, en qualsevol moment posterior a la presentació, es podrà descarregar aqueix mateix justificant. 

           Una vegada PRESENTADA una sol·licitud ja no es podrà modificar. Si l'alumnat vol fer algun canvi haurà d'iniciar una nova sol·licitud. Se considerarà vàlida NOMÉS L'ÚLTIMA PRESENTADA. 


ATENCIÓ: L'alumnat que haja superat la prova d'accés a la universitat (PAU) en convocatòria de juliol de 2023 en la Comunitat Valenciana haurà de presentar la sol·licitud de preinscripció telemàtica des del moment en què dispose de la seua clau de PAU, que se li facilitarà el primer dia de realització de les proves, fins al dia 7 de juliol de 2023 inclusivament, encara que no es coneguen les seues qualificacions de la prova d'accés de juliol. Serà el programa informàtic el que carregarà les seues qualificacions, quan estiguen disponibles, abans del procés de baremació i adjudicació de places.

Nota: L'alumnat que tinga aprovada la PAU en la convocatòria de juny de 2023 o anteriors i es presente en la convocatòria extraordinària de juliol de 2023 per a pujar nota, ha de presentar també la seua sol·licitud de Preinscripció del 19 de juny al 7 de juliol. Les seues noves qualificacions de les PAU de juliol 2023 no serviran per al procés de preinscripció del present curs i només les podran utilitzar, si és el cas, en la preinscripció de 2024 al curs 2024-2025.

Si l'alumnat, tant d'aquest curs com dels cursos anteriors, ha perdut la seua clau de PAU pot sol·licitar-la de nou en el portal de l'alumne en la URL https://appweb.edu.gva.es/paseu/




PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA A ALTRES COMUNITATS

 Us posem també un enllaç per a accedir a les preinscripcions de totes les comunitats. Cada comunitat autònoma té la seua  preinscripció.



NOTA. En cas de presentar preinscripcions a altres comunitats caldrà pujar la TARGETA PAU (notes PAU). 


Les targetes PAU estaran disponibles per a la seua descàrrega des del Portal de l'Alumne: 

(https://appweb1.edu.gva.es/paseu/login.sec)

    • Estudiantat que NO haja demanat revisió de notes: el 22 de juny de 2023
    • Estudiantat que SI haja demanat revisió de notes: el 27 de juny de 2023 .








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada