dissabte, 26 de juny del 2010

BEQUES PER ESTUDIS UNIVERSITARIS DE GRAU I DE BATXILLERAT

Sembla que aquest any per a sol·licitar beca per estudiar a la universitat, al batxillerat... us heu de REGISTRAR ABANS.
La convocatòria de beques per estudiar en la universitat encara no ha eixit, però per si de cas REGISTREU-VOS JA, açò val per a tots els alumnes, tant per aquells que ja heu aprovat selectivitat com per aquells alumnes que encara els queda alguna assignatura de 2n de batxillerat per a setembre.
De acuerdo con la normativa vigente, para poder SOLICITAR UNA BECA DEL MINISTERIO DE EDUCACIÓN este año DEBERÁS REGISTRARTE previamente en la Sede Electrónica del Ministerio (https://sede.educacion.gob.es/tramite/login/inicio.jjsp).
Recuerda los siguientes pasos:

• REGISTRARTE en la Sede Electrónica del Ministerio de Educación.
• CONSERVAR EL USUARIO Y LA CONTRASEÑA que te serán solicitados para cualquier relación electrónica posterior con la Sede y, en particular, para la solicitud de la beca.
• CUMPLIMENTAR EL FORMULARIO correspondiente a la solicitud de beca cuando se encuentre abierto el período de presentación de acuerdo con la publicación en el Boletín Oficial del Estado.

En caso de duda, puedes acceder al manual “COMO USAR LA SECCIÓN DE TRÁMITES Y SERVICIOS DE LA SEDE ELECTRÓNICA”, disponible en la dirección electrónica https://sede.educacion.gob.es/tablon-anuncios/uso-tramites.html
o llamar al teléfono 915505957.

GRÀCIES A LAURA I A ALBERTO !!!
P.D. ENLLAÇ BEQUES DEL MINISTERI I ENLLAÇ BEQUES DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ Quan s'active la convocatòria del proper curs eixirà ací.

5 comentaris:

  1. No hi ha de què! Gràcies a vosaltres per estar semper ahi! Avui és un dia trist, veure com tant PSOE ( canvi sospitós del desenvolumanent normal de demanar beques, sense massa informació) i la tisorada del Pp ... Entre tots dignificarem la educació pública al marge de PPSOE! Un fort abraç

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. IGNASI SOC MARGARITA, AMB LA RECLAMACIÓ QUE VAIG FER, M'HA CANVIAT LA NOTA. ARA QUE TINC QUE FER? ANAR A LA UJI A PER LA NOVA TARGETA? TINC QUE DUR ALGUNA COSA MÉS?
    GRÀCIES PER TOT

    ResponElimina
  4. Hola Marga.
    Si t'ha canviat la nota has d'anar a la UJI amb la teva targeta i l'historial acadèmic i et donaran una targeta nova i et canviaran l'últim full de l'historial en el que hi ha una etiqueta amb la teva nota.
    Demà 29 la UJI estarà tancada ja que és festa en Castelló, és Sant Pere, hauries d'anar el dimecres 30.

    ResponElimina