diumenge, 13 de juny del 2010

RECLAMACIONS


RECLAMACIONS

1. L’estudiant podrà demanar una reclamació o una segona correcció sobre les seues qualificacions dels exàmens de la PAU.
2. La reclamació suposa comprovar que no hi ha hagut errors en el procés de correcció i qualificació. En la reclamació la nota no pot baixar. Sol•licitar reclamació d’alguna assignatura anul•la la possibilitat de demanar-ne una segona correcció.
3. La segona correcció suposa que un altre corrector corregirà de nou l’examen. La nota podrà quedar-se igual, pujar o baixar. La qualificació definitiva serà la mitjana de les dos qualificacions.
Si la diferència entre la primera i la segona correcció fora de dos o més punts, es realitzarà una tercera correcció. La qualificació definitiva serà la mitjana de les tres qualificacions.
Sobre el resultat del procés de segona correcció, l’estudiant podrà presentar una reclamació a aquesta segona correcció.
L’estudiant podrà veure els exàmens dels quals haja demanat segona correcció després de tot el procés de segona correcció i reclamació.


CALENDARI DE RECLAMACIONS I SEGONES CORRECCIONS.

1. La presentació de sol•licituds de reclamació s’efectuarà en la UJI, i el termini de presentació de sol•licituds és 21, 22 i 23 de juny.
Aquest termini és improrrogable de manera que les reclamacions presentades fora de termini seran desestimades.

Serà obligatori el lliurament de la targeta de la PAU a l’hora de sol•licitar la segona correcció d’algun dels exercicis.
En el cas que siga necessària la modificació de la qualificació degut a la reclamació, els estudiants hauran de lliurar la targeta al replegar la nova.

2. La comunicació dels resultats tant de la reclamació com de la segona correció es farà pública el dia 25 de juny.


QUALIFICACIONS, RECLAMACIONS O SEGONES CORRECCIONS PROVES D`ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010.

Per veure si finalment, el dia 25 de juny, us han variat la nota cliqueu en "qualificacions".
Cal identificar-se amb el nom d`usuari i la clau d`accés de les etiquetes de les proves d`accés. www.uji.es/CA/infoest/e@/22520

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada