divendres, 23 d’abril del 2010

DE 4T D'ESO AL BATXILLERAT

El departament d'orientació del nostre institut està fent unes xerrades adreçades als alumnes de 4T d'ESO per tal d'informar-los sobre:

dimecres, 21 d’abril del 2010

FUTURE 2010 I 6a TROBADA DE PORTES OBERTES DE LA UJI

La Universitat Jaume I i l'Ajuntament de Castelló organitzen per segon any la Fira de Formació i Ocupació de Castelló, FUTURE 2010, que tindrà lloc del 22 al 24 d'abril a l'Àgora del campus de la universitat.

Aquesta fira oferirà les opcions formatives i d'ocupació que hi ha a la província de Castelló i que poden ser d'interés per a l'alumnat.
La fira comptarà amb una zona específica destinada a la formació, amb conferències i xerrades, visites guiades i altres activitats complementàries. Aquestes activitats estan orientades principalment a estudiants de 4T d'ESO i 1er de Batxillerat.

La II Fira Future reuneix a l’UJI 70 estands sobre formació i ocupació a Castelló

La 6a Trobada de Portes Obertes a la Societat coincideix per segon any amb la realització de la Fira de Formació i Ocupació de Castelló Future en l'Àgora de la UJI.
La Jaume I obri les seues portes per a donar a conèixer i acostar la universitat i el campus universitari a la societat de Castelló i les seues comarques a través d'una jornada repleta d'activitats dirigides a públic de totes les edats. Tallers, conferències, activitats culturals i esportives, trens turístics, visites guiades, zona d'animació infantil, teatre i música en viu se succeiran el dissabte 24 d'abril del 2010 des de les 10 fins a les 14 hores.
Més informació de la Trobada.

dimarts, 13 d’abril del 2010

PROVES D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS

S'ha publicat en el DOCV la convocatòria de les proves d'accés a cicles formatius de formació professional

L'accés a la Formació Professional Específica pot realitzar-se de 2 formes clarament diferenciades:

  • L'accés directe, si es tenen els requisits acadèmics necessaris.
  • L'accés a través d'una prova, si no es reunixen els requisits acadèmics.

El termini d'inscripció a la prova estarà obert des del 20 d'abril al 4 de maig de 2010.

Els dies de les proves seran:
GRAU MITJÀ: Convocatòria ordinària: 18 de juny. Convocatòria extraordinària: 2 de setembre.
GRAU SUPERIOR
: Convocatòria ordinària: 11 de juny. Convocatòria extraordinària: 2 de setembre.

Us afegim unes orientacions sobre les proves d'accés a grau mitjà i exemples d'exàmens.
Les matèries superades de l'Educació Secundària Obligatòria que donen l'exempció a matèries de la prova d'accés apareixen en el següent ANNEX.

I també unes orientacions sobre les proves d'accés a grau superior i exemples d'exàmens.
Les matèries superades al Batxillerat (LOE/LOGSE) que donen l'exempció a matèries de la prova d'accés apareixen en el següent ANNEX.

divendres, 9 d’abril del 2010

JORNADES DE PORTES OBERTES UV

El dia 22 d'abril alumnes de segon de batxillerat participaran en les jornades de portes obertes de la universitat de València. Ens distribuirem en grups, de manera que uns alumnes visitaran el campus de Tarongers, altres el campus de Blasco Ibáñez i altres el campus de Burjassot.

Ací us posem més informació per tal de conéixer millor la universitat de València:

JORNADES DE PORTES OBERTES UPV

El passat 25 de març anàrem amb un grup d'alumnes de segon de batxillerat al Campus de Vera de la universitat politècnica de València.
Els alumnes van veure l'oferta de carreres que es poden fer en aquesta universitat, també van poder visitar les diferents facultats. La visita estava distribuida en diversos itineraris que els alumnes prèviament havien triat.
En una entrada anterior ja vam informar sobre aquesta universitat
Coneix la universitat politècnica de València