dimarts, 1 de febrer del 2011

ESTUDIA I INVESTIGA A L'UJI

Tot i que encara estàs estudiant el Batxillerat, ja estàs encetant la teva carrera universitària... perquè el fet de tindre un bon expedient acadèmic a l’institut, et permetrà tindre més possibilitats per accedir a la titulació que vols cursar. Però a més a més, a la Universitat Jaume I també tens una oportunitat única de participar des del primer any de titulació amb nosaltres, en un programa pioner a la universitat espanyola: Estudia i Investiga a l’UJI.

Amb el programa Estudia i investiga a l’UJI teniu la possibilitat d’obtindre una formació investigadora i acadèmica que cobrisca les vostres necessitats i inquietuds, i us permeta desenvolupar la vostra capacitat de reflexió i anàlisi mitjançant l’assoliment de competències acadèmiques i personals a partir d’un tema que us resulte motivant i rellevant per a la titulació que esteu cursant.

Aquest programa està adreçat a dos col·lectius d’estudiantat amb bons resultats al batxillerat, de manera que us informaran des de la universitat si esteu en alguna d’aquestes situacions:
- Heu tingut un rendiment excel·lent al batxillerat, i després de fer la prova d’accés a la universitat, teniu una nota mitjana igual o superior a 9,5 (sobre 14).
- Si heu quedat entre els tres finalistes en qualsevol de les modalitats de les olimpíades acadèmiques que es porten a terme durant el batxillerat als centres de secundària, en les modalitats de matemàtiques, física, química, biologia i economia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada