dijous, 10 de febrer del 2011

TÈCNIC ESPORTIU I TÈCNIC ESPORTIU SUPERIOR

Es convoquen les proves d’accés a les ensenyances de règim especial que conduïxen a les titulacions oficials de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, i a les formacions esportives de nivell I i de nivell III.

La prova d’accés es realitzarà el dissabte dia 5 de març de 2011, en CIFP Complex Educatiu de Cheste, carretera de València-Madrid, s/n, Cheste.

El període d’inscripció a les proves d’accés que es convoquen mitjançant esta resolució estarà comprés entre els dies 10 i 15 de febrer de 2011, ambdós inclosos.

REQUISITS.
1. Per a inscriure’s en la prova d’accés a les ensenyances de règim especial de grau mitjà de tècnics esportius o a les formacions esportives de nivell I:
a) No estar en possessió del títol de graduat en ESO
b) Tindre, com a mínim, 17 anys o complir-los durant l’any de realització de la prova.

2. Per a inscriure’s en la prova d’accés a les ensenyances de règim especial de grau superior de tècnics esportius o a les formacions esportives de nivell III:
a) No estar en possessió del títol de Batxillerat o equivalent a efectes
acadèmics.
b) Tindre una edat mínima de 19 anys i estar en possessió del títol de tècnic esportiu en la corresponent modalitat o especialitat esportiva o acreditar la superació del nivell II de la mateixa modalitat o especialitat esportiva, o una edat mínima de 18 anys quan es posseïsca, a més del
títol anterior, un títol de tècnic relacionat amb aquell a què es desitja accedir. Tant en l’un cas com en l’altre, l’edat mínima establida podrà complir-se durant l’any de realització de la prova

3. La prova d’accés a la formació professional de grau mitjà podrà substituir la prova d’accés al mateix grau de les ensenyances esportives.

4. La part comuna de la prova d’accés a la formació professional de grau superior podrà substituir la prova d’accés al mateix grau de les ensenyances esportives.
Més informació en el DOCV i en aquest enllaç d'europa press

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada