dijous, 21 de juliol del 2011

Assemblea de vacants (llistes d'espera) a la comunitat valenciana

a) Alumne admès en la primera opció.

L'alumne admès en primera opció haurà de formalitzar la seua matrícula en els estudis corresponents en el termini que cada universitat fixe per a això.
Una vegada transcorregut este termini sense que l'alumne s'haguera matriculat perdrà tot dret a la plaça adjudicada, ja que esta serà oferta als alumnes en llista d'espera i per rigorós orde d’esta.

b) Alumne admès en la segona, tercera o posteriors opcions.

En cas de ser admès en la segona, tercera o posteriors opcions l'alumne haurà de formalitzar matrícula en els estudis on ha estat admès. En cas contrari perdrà la plaça.
Atendre a la CRIDA PER A COBRIR VACANTS en les opcions superiors on figurarà en llista d'espera, la qual cosa ocorrerà immediatament després que finalitze el termini de matrícula fixat per cada universitat. En cas de ser admès en la crida de vacants, immediatament anul•larà la matrícula que anteriorment havia efectuat i es matricularà en el centre on ha estat admès.

Ratificació en llista d'espera: Si després dels moviments de llista d'espera no has aconseguit plaça, podràs sol·licitar romandre en llista d'espera, a través d'un formulari en la web o en la secretaria de la teua Facultat o Escola. Quedaran exclosos de la llista d'espera els qui no ho sol·liciten expressament.

c) Alumne no admès en cap dels estudis sol•licitats.

En el cas de no haver estat admès en cap dels estudis sol•licitats, l'alumne estarà en la llista d'espera de tots ells. Haurà d’estar atent a la crida a vacants que serà fixat per cada una de les universitats en funció del termini de matrícula i a continuació d’este. És important tenir en compte que els terminis són diferents en cadascuna de les universitats i per tant no hi ha un termini únic de matrícula ni de crida a la llista d'espera per a cobrir vacants, per açò la publicació del calendari de crides o si escau la realització dels mateixos, a través dels taulers d'anuncis dels corresponents centres, serà mitjà suficient per a la notificació als alumnes interessats.

Les llistes d'espera es podran consultar en els llocs que determine cada universitat, així com en les pàgines Web que a continuació s'indiquen:

Universitat de València ( En cas que l'alumne no puga assistir a l'acte ho pot fer una persona autoritzada, document d'autorització)

RATIFICACIÓ EN LLISTA D'ESPERA:

SI DESPRÉS DELS MOVIMENTS DE LLISTA D'ESPERA NO HAS ACONSEGUIT PLAÇA, PODRÀS SOL·LICITAR ROMANDRE EN LLISTA D'ESPERA, A TRAVÉS D'UN FORMULARI EN LA WEB O EN LA SECRETARIA DE LA TEUA FACULTAT O ESCOLA. QUEDARAN EXCLOSOS DE LA LLISTA D'ESPERA ELS QUI NO HO SOL·LICITEN EXPRESSAMENT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada